27.01.2013 г.

Дрешникът...



Просторен дрешник... това е мечтата на всяка жена! Ако имате късмет да имате специална стая в дома си, предназначена само за дресинг, ще ви покажа някои интересни дизайни, за да ви вдъхновя да ги приложите на практика и да се възползвате напълно от пространството в домовете си.
Според пространство и разположението на стаята си, ще проектирате вашия мечтан дрешник, затова  във всички случаи си набавете от онези красиви кутии и функционални аксесоари, за да спечелите още повече пространство и да се улесни съхранението и организирането на дрехите и аксесоарите ви. Златното правило при проектирането на съблекалнята, е тя да бъде организирана функционално и да бъде много добре подредена. И тъй като външния вид на дрешника зависи основно от чистия си вид, винаги помнете, че докато той е чист и подреден ще е непременно и много красив.

Най-добрият избор при създаването дрешникът е да използвате т.нар. U-дизайн. Ако оформлението на стаята ви  позволява, това ще бъде най-добрият вариант. U-образният дизайн на стаята би бил много функционален, тъй като ще осигури повече комфорт при движение и  ще позволи да се възползвате отлично от всяка стена и всеки ъгъл на стаята. Нека дрешникът ви бъде напълно оборудван, не само с рафтове, но също така и с необходимите аксесоари, които ще направят съхранението по-лесно и по-организирано, за да се получи чист и добре подреден дрешник. 
Точно както в големите кухни, вие може да се възползвате от централния остров в дрешника, който би бил идеално решение за съхранение на чанти, слънчеви очила, шалове, обувки и много други, както и знак за лукс. Това парче пространство е отличен избор за просторни дресинг стаи, тъй като предлага допълнително пространство за съхранение.











Няма коментари:

Публикуване на коментар

Какво мислите вие?